Tessie-san

Shoppingspree with hubby

Igår tog vi då en sväng på stan, min smula och jag. Jag skulle ju lämna tillbaka ett par byxor och titta på lite underkläder och JP behövde lite höstnytt. Härligt att hösten visar sig från sin bättre sida och bjuder på lite sol, det är ju riktigt härligt att få gå runt i ny höstkappa och nya höstskor när det är lite halvsvalt ute men ändå sol. 
 
 
Jag hittade mig en ny fin bh på Lindex. En vit med fina spetsdetaljer som passar perfekt som t-shirt-bh. Sen köpte jag fyra svarta ramar och en silverbox, ska berätta mer om det snart.
 
 
 
 
 
 
Efter att ha shoppat halva dagen gick vi och åt en sen lunch på nyöppnade Vasatorget. Ett riktigt mysigt ställe här vid St:eriksplan. Vi båda tog en kycklingsallad med kronärtskocka som var riktigt god. Skulle önskat mig ett par till kronisar, men annars blev jag nöjd. Inte minst pga den mysiga atmosfären!
 
Blev nog ett utav årets allra sista uteserveringshäng också, gäller att passa på.
 
 
 
 
 
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats