Tessie-san

Middag intill Trekanten

Efter lunchen med Emma och brorsan så följde jag med JP för att hitta en skjorta till honom och så hittade jag en jumpsuit till mig själv. Köpte ju två stycken korta varianter (en helvit och en svart med blommor) som jag invigde redan på Jamaica och fick försmak för just den modellen.
 
Så nu slog jag till på en hel jumpsuit i svart. Hittade den på MQ och är helt kär. Den sitter så otroligt skönt på att det nästan känns som att man är naken, men ändå känner sig elegant. Tog iallafall på mig den, på med lite mascara och lockade håret och så åkte vi iväg till Gröndal och Trekanten för att gå på middag hemma hos Petter och Anna i deras nya lägenhet.
 
 
Jumpsuit / MQ
BH / Stellasina.se
Halsband / H&M
Armband / present från Elin
 
 
 

Åh vilken fin lägenhet de köpt, en väldigt ljus och hemtrevlig tvåa ett stenkast från badplatsen Trekanten där i Liljeholmen/Gröndal. Vi blev bjudna på välkomstdrink i väldigt fina iittalaglas (hoho, undrar om någon blivit inspirerad av någon…)

…och så bjöds det på högrev som puttrat på spisen i timmar. Det bara smälte i munnen och smakade godis!

 

Sen hade de provat på att göra cheesecake med hallon. De hade provat fram och tillbaka med olika mått och mängd med bär och resultatet blev fantastiskt. Så gott att jag tillochmed tog två bitar – jag som inte ens brukar äta speciellt mycket efterrätter, då betyder det verkligen att det var gott!

De obligatoriska vi-var-här-bilderna togs nånstans där inne på småtimmarna.

 
Anna, Caroline och JP.

 

Jag, Christian och Petter.

 
 
 
Var en väldigt glad och nöjd tjej som la huvudet på kudden vid 04 imorse (vem går och lägger sig så sent?) och dagen idag kommer att gå åt till att fortsätta vårt Vikings-marathon från sängen – åh du ljuvliga söndag.
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats