Tessie-san

Lunch med mina favoriter

Mötte upp dessa två favoriter tidigare idag. Träffade brorsan nånstans där innan vi åkte till Jamaica, men Emma var det betydligt längre sedan jag fick pussa på, så det kändes så bra i hjärtat att äntligen få göra det! <3
 
Vi träffades utanför Levinskys på rörstrandsgatan, för de har ju både bullar, hamburgare och texmex-tallrikar – så alla tre blev nöjda! Sen fick de öppna sina presenter. Älskar verkligen att ge presenter till mina kära, det är faktiskt roligare att ge än att få – och ni vet ju hur mycket jag älskar att få presenter!
 
 
 
 
Mina favoriter <3
 
 
 

Min lillskrolla som blivit så stor och fått så fina vuxentänder i fronten <3

 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats