Tessie-san

Vilket antiklimax!

Vi fick hem en jättefin inbjudan till våra kompisars – Petra och Niklas 50-års fest (25 + 25) för flera månader sedan. Det är något med en personlig inbjudan per post (allt sker ju i Facebook-event nuförtiden) och vi har verkligen sett fram emot att fira tillsammans med dem. Det känns som att det är ett riktigt uppstyrt event med hämtbilar vid stationen med deras ansikten på och de har verkligen gått all in. Jag har klurat på vad jag ska ha på mig och kom fram till att jag ska ha min ursnygga svarta jumpsuit med svarta pumps till. Röda läppar och lockigt hår. Perfekt!
 
MEN så pangade det till i min mage igårkväll och utan att gå in på detaljer så gjorde den totalt uppror… Jag hoppas av hela mitt hjärta att det bara är något dåligt jag fått i mig igår och att det inte är en fullständig magsjuka, men oavsett så är jag inte på topp till att åka iväg och parta idag. Inte alls. Så jag fick besviket meddela det till födelsedagsfirarna. Känns jättesurt, men jag vågar inte riskera att fortsätta må dåligt så långt hemifrån eller riskera att eventuellt smitta någon. 
 
 
 
Så idag blir det en hemmadag i grottan. Benke kommer snart över med min gamla säng (en 120-säng jag hade i mitt flickrum) som vi ska byta ut vår 220-säng med inför fotograferingen. Vår säng är helt underbar, men den äter liksom upp rummet ganska mycket, så det blir nog bättre med en mindre säng inför visningen. 
 
 
 
 
 
Är det lördagsmorgon så är det, då byter jag ut min proteinshake jag vanligtvis äter till frukost mot bröd, pålägg, yoghurt och te <3
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats