Tessie-san

Morgonstund har guld i mun

Godmorgon kompisar! Jag vaknade tyvärr redan 5.30 imorse eftersom jag glömt stänga av klockan igårkväll – suck på den! Men jag somnade snabbt om efter att ha gått upp och druckit ett glas vatten. Vaknade på riktigt vid 9-tiden istället och det kändes som en mycket bättre tid att gå upp.
 
Dukade fram lite frukost till mig själv – JP hade vaknat tidigare och redan ätit sin frukost. Kanske lite överdrivet att duka fram ett helt frukostbord till bara sig själv, men jag hade redan bestämt mig för superfrukost och då fick det bli så ändå. Hade köpt gott bröd igår och drack både juice och te. Påtal om te, vilken jäkla dille jag fått på det sedan jag köpte det där storpacket med olika smaker häromdagen. Köpte ännu en förpackning med vanilj och en med svartvinbär (en av mina absoluta favoriter), mest för att köpa hem sådana tepåsar som har en förpackning kring dem så jag kan lägga dem i min teskål. Storpacket jag köpte förra veckan var sådana där trekantspåsar som man säkert inte ska lufta så mycket.
 
 
 
Ah, godmorgon då! <3
 
 
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats