Tessie-san

Växer som ogräs

Jag tycker inte att det var länge sedan jag klippte av allt mitt hår som ett resultat av att ha färgat sönder det. Jag gick till frisören med gråten i halsen och bad henne försöka spara så mycket hon kunde. Jag fick dock en riktigt kort frisyr som slutade straxt under öronen. Det var något mitt hår behövde, men jag har svårt att trivas i kort hår en längre tid. Körde på med massa löshår som jag klipsade dit var och varannan dag. Det slet dock ännu mer på mitt hår och stora tussar med hår lossnade från de ställena där klipsen hade suttit, så jag slutade med det.
 
Nu har det dock vuxit till sig lite och snart räcker det helt över brösten. Vad jag har längtat efter detta långa hår! Skulle dock behöva klippa topparna, men jag undviker det så länge jag kan, för nu vill jag njuta av det långa håret ett tag <3
 
 
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats