Tessie-san

Vårsittning

Hej kompisar. Jag tog en liten minipaus som ni kanske märkte, men nu är jag tillbaka. Tänkte börja med att berätta vad jag hade för mig igår. Det hade nämligen blivit dags för den årliga vårsittningen i skolan, så jag åkte hem till Elin till att börja med för att äta gubbar och dricka bubbel, för att komma i the right mood, så att säga.
 
Jordgubbarna blir faktiskt godare och godare! Nu är det inte lång tid kvar tills man får smaka de svenska – de godaste i världen.
 

Man ska alltid ta med sig en gåva till värden eller värdinnan – det tycker jag är vanlig hyffs. Den här gången blev det inga blommor och inte heller någon flaska vin – det blev ett par fylleglasögon med mustach istället. Perfekt!

 
 
 

Hej hej hej – en vårig tjej

 

…skulle promt visa sina hopp-skills

 

Hadouken!

Elin briljerade med hennes minst sagt imponerande hopp!

 
 
 

På plats i skolan träffade vi på lite glada klasskamrater och ägnade första halvtimmen med att få till en bild med alla…

 
 
 
 
 

Var på superfnittrigt humör hela kvällen och skrattade sådär så det gör ont i både mage och kinder – Här med Donna och Eliiiin!

 
 
Hade en supertrevlig kväll, som alltid med den här pinglan. Vi saknade dock vår tredje musketör Clairy massor. Hon blev sjuk i sista sekunden, vilket var jättetrist. Men vi skålade för henne också! <3

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats