Tessie-san

En hel dag med plugg

Hela dagen har spenderats framför datorn. Men inte nödvändigtvis i underhållande syfte. Har suttit och pluggat enda sedan jag vaknade vid nio imorse. Först la jag krut på tentaplugget, imorn är det dags igen och jag skulle bli mycket glad om även den här tentan gick som en dans. Sen har jag knepat och knopat med examensarbetet. Det ska bli så skönt när den är inlämnad och klar – för vilket jäkla arbete det är att skriva ett examensarbete hörrni! 

Efter lunchen tog jag datorn och alla mina små artiklar och bäddade ner mig i sängen istället. Lite mysigt måste man ju få ha när man är hemma och pluggar en hel dag!


Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats