Tessie-san

Midsommarafton 2014

Så har vi midsommarafton då. Dagen började lite skakig med regnmoln och kalla vindar, men inget kunde stoppa oss från att fira denna ljuva sommarhögtid. Vi tjejer började med att gå runt på ängarna i närheten och plockade stora buketter var som skulle bli till kransar. Killarna kom och serverade oss den dricka var och en önskade sig och så satt vi och knopade ihop fantastiskt fina kransar.
 
Vissa av oss ville inte/kom något senare och hade då med sig egna lite halvoäkta kransar, men det gick det med. Passade på att öppna upp min första Perfect day rosé från Hannah och Amanda – smakade utsökt! De andra undrade varför jag låg i gräset och joxade. Näe, jag fixade ju bara till den perfekta rosé-bilden ju, inga konstigheter.

 
 
Så var det dags för sill-lunch. Värdparet leverade som vanligt och godast var såklart silltårtan. Den är riktigt svårslagen. Den tillsammans med ostpajer och melonsallad. Ah – gott som attan!

Sen minglade vi i ett par timmar, medans vi smälte maten från sill-lunchen. Solen kom och gick.

 
 
Drack oss berusade på egengjord spritcocktail…

…och dansade i grönskan.

 
 
 
 
Så var det dags för femkamp. Vi delades in i lag om tre. Mitt lag bestod utav Petra, Cristoffer och jag = 2 girls 1 cup. *Fniss*
 

Vi tävlade i grenar som ölhävartävling, knorren på grisen, Norsk fyllefotboll, dart och kasta stöveln.

Kan ni gissa vilket lag som vann?! MITT LAG SÅKLART! Efter sista grenen så stod det lika mellan vårt lag och ett till, men så avgjorde jag den till vår fördel på “kasta pil närmast midsommarstången”. Tjihuuu! Såhär glada var vi när vi ställde oss högst upp på prispallen!

Någonstans här tog mina foton från dagen slut. Förstår ingenting. Varken grillmiddagen, hoppdansen på altanen eller kvällssångerna kom med. Men det får gott och väl räcka ändå. Dagen efter vaknade alla lite mojsiga och så var vi ett par stycken som åkte iväg och köpte pizza till hela bunten – det uppskattades. Vid 18-tiden tog vi med våra packade väskor och åkte hem till staden igen.
 
Jag får återigen buga och bocka för en trevlig midsommar mina kära vänner, vi ses nästa år! (Vissa betydligt tidigare än så.) PUSS
 
 
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats