Tessie-san

Dags att börja flirta

Nu känner jag mig helt redo för tre veckor på Kreta. Igår var jag på en salong och gjorde en brasiliansk vaxning – världens härligaste känsla efteråt, men innan hade jag ångest och ville bara gråta, det gör så förbannat ont! Men nu behöver jag inte tänka på rakhyvel osv på flera veckor, såå härligt!
 
Nu på eftermiddagen var jag på en annan salong ett par meter därifrån och gjorde ögonfransförlängning. Höll på riktigt på att somna när jag låg där och blev omhändertagen, riktigt skönt att få slappna av och bli ompysslad. Det är första gången jag gör en ögonfransförlängning och jag blev riktigt nöjd med resultatet. När jag har mascara så är mina egna fransar riktigt långa och jag får ofta frågan om vart jag gjort dem. Men med helt sminkfria dagar nu på semestern så kände jag att jag ville hotta till dem lite. Nu behöver jag ingen mascara alls, yes!
 
 
Före- och efterbilder på fransarna. Besparar er före -och efterbilder på den andra behandlingen, hehe.
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats