Tessie-san

Sugen på att baka

Den senaste veckan – de gångerna jag varit hemma och inte iväg på något så har jag tittat på Leila bakar. Eller iallafall haft på i bakgrunden. Hon bakar sina fina tårtor och bakverk varje dag klockan 10.00 på 4:an och jag känner hur det börjar klia i fingrarna på mig (på ett icke Mr. Grey:igt vis) och jag vill bara sätta igång med något mjöligt själv. Har dock inget att baka till. Alltså, jag själv äter inte det jag bakar och jag vet inte om JP är supersugen att äta en hel laddning själv. Jag brukar ju vara snabb med att baka något om någon fyller år eller har namnsdag eller liknande, men just nu så har jag tyvärr ingen bakursäkt.
 
I augusti fyller dock ALLA år (inklusive jag själv) så då lär jag ju få tillfälle att nyttja min ugn.
 
 

 
 
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats