Tessie-san

Idag är jag Glader

Har haft en så bra dag idag. Efter presentationen imorse och en föreläsning efter lunch så satt jag kvar i skolan och styrde lite. Såg genom fönstret att solen kom och hälsade på och även om jag inte riktigt fick njuta av det utomhus så blev jag glad enda in i själen. Solen, du är saknad! 
 
En patient jag pratade med lyste upp mitt humör ytterligare och när JP kom hem så var han extra söt mot mig. Har varit en riktig Boost-dag! Nu är jag dock helt slut och det skulle inte förvåna mig om jag somnar innan niofilmen är slut. Jag kanske inte ens håller mig vaken tills att den börjar… Vi får höras mer imorgon, mina små kycklingar <3
 
 
 
Glad och trött tjej säger god afton!
 
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats