Tessie-san

Det hemliga paketet

Gick ju med min påminnelse-avi till Hemköp påvägen hem, för att hämta ut det mystiska paketet. När expediten lägger fram det här anonyma paketet utan någon avsändare så nästan spricker jag av nyfikenhet. Försöker tyda vems handstil det är som skrivit mitt namn och min adress och jag har mina aningar. Jag brukar vara ganska bra på att se vems handstil som skrivit vad, men det var lite klurigt.
 
 

Klipper glatt upp tejpen och får sedan en rysning i kroppen. Tänk om det inte alls är något från någon som gillar mig. Tänk om det är precis tvärtom. Fick lite i-slutet-på-Seven-vibbar och var rädd att det låg ett huvud i.

 
 
Men något huvud var det naturligtvis inte. Det var världens sötaste Jessica som fick för sig att göra mig superduperglad med mina favoritglas från iittala. Jag skickade ett chockat tack-sms och frågade vad jag gjort för att förtjäna detta så svarade hon “Bara funnits och varit du!!” Wow, vad glad jag blev!
 
 
 
BRA ONSDAG!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats