Tessie-san

“Det är mycket nu”

Hey there kittycats! Redan onsdag idag, herregud vad veckorna går fort nuförtiden. Skulle egentligen hinna med en lunch med Benke idag, men han fick förhinder så vi fick skjuta upp det till en annan dag. Jag har istället grottat ner mig i skoljobb. Det är så mycket nu, ni förstår inte. Alla andra terminer när jag sagt att det varit “mycket nu” kan slänga sig i väggen – nu är det  v e r k l i g e n  mycket. Känner fortfarande ett lugn i mig själv dock. Känner mig inte orolig över allt som ska hinnas med, utan det är mer en stress – som jag försöker jobba emot.
 
Har nu bockat av tre moment från dagens lista och tar därmed en paus med en cola och Vanderpump Rules. Sen är det bara på´t igen!
 
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats