Tessie-san

Bumpy ride

Tänk vilken skillnad det blir på att lyssna på en duktig föreläsare och en dålig. I fredags hade vi som bekant väldigt dåliga föreläsare. De fångade inte mitt intresse överhuvudtaget och de timmar vi satt och lyssnade kändes som dagar. Idag var det en helt annan historia. Kvinnan som föreläste idag var kvick och visste vad hon snackade om. Så tiden gick fort idag, vi slutade tillochmed tidigare än väntat. Yay!
 
Prickade in pendelbussen prick på minuten och tänkte att jag skulle få en behaglig bussresa hem. Ja, det kunde ju ha blivit så om inte busschauffören gått i byta-jobb-tankar och funderade på att sadla om till rallyförare. En tur som (om det inte är en enda bil ute på vägarna, med perfekt underlag) i bästa fall tar 35 minuter, fixade han på under 20. Jag har alltid bälte på den bussen (duktig), men nu kände jag mig tvungen att hålla i mig handgripligen i varenda kurva.
 
Kände mig väldigt glad över mitt liv när jag kom på stadig mark vid campuset i Solna. Firade det med att köpa två förpackningar med cola light (zero var slut) på Hemköp. Win!
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats