Tessie-san

En bilselfie

Det blev en lite ovanlig morgon för mig imorse. Anna på jobbet smsade mig igårkväll och sa att hon skulle ta bilen till jobbet och undrade om hon skulle plocka upp mig på vägen. Det tackade jag för och så blev det. Jag gillar ju annars att följa mina exakta rutiner, speciellt tidigt på morgonen innan jag blivit människa, så det kändes väldigt annorlunda att komma fram på parkeringen istället för från tåget imorse.
 
Men det var riktigt skönt att få sätta sig i en varm bil nu när det var så kallt idag. Påvägen hem släppte hon mig i Fridhemsplan då jag hade lite ärenden att utföra. Har en del födelsedagar nu i januari och tänkte att jag lika gärna kunde fixa dem nu, så slipper jag stressa sedan.
 
 
Vi var tvungna att ta en bilselfie, det förstår ju vem som helst…
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats