Tessie-san

Dag 22. För ett år sedan

Hehe, vet ni vad? För ett år sedan, så hade jag exakt den här rubriken “För ett år sedan”… så om vi skippar den exakta dagen och bara ser tillbaka på den här tiden för ett år sedan, så minns jag att vi hade två stora examinationer i skolan såhär innan jul. Den första var på kliniken, med en examination på patient. Jag var så nervös att det var löjligt, kunde inte sova något alls natten innan och jag skakade bokstavligt talat i händerna hela morgonen. När examinationen var klar och jag gick iväg med läraren för att få min dom så släppte allting, all press, all nervositet, allt… och tårarna bara sprutade. Jag visste inte ens om jag hade klarat mig, men jag var bara så glad att jag överlevde överhuvudtaget. När jag sedan fick reda på att jag fått maxbetyg så kom det ännu mer tårar.
 
Sen var det examination i röntgen. Också det på patient. Var inte alls lika nervös, eftersom jag då redan klarat av den kliniska examinationen och det gick också som en dans och då var jag så himla glad kommer jag ihåg. Firade tillsammans med Elin med middag och bubbel hemma hos henne den kvällen.
 
Sen hade jag jullov. Hur skönt var inte det? Jobbade visserligen ett par dagar på BR, men annars var jag ledig till en bit in på januari, vilken lyx! 
 
 
 
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats