Tessie-san

Burgare och öl

Efter att ha haft en lugn och mysig dag hemma igår, så bytte vi ut mjukiskläderna mot lite finare kläder och gick ner till det nyöppnade Burgers and Beers på Rörstrandsgatan. Har inte hunnit kolla in det än, så nu kände vi att det var på tiden. Det var verkligen ett burger-hak med genuin känsla. Jag beställde in cheeseburgare med portobellosvamp och guaqemole, med pompa och chilimayo. Sen skålade vi i öl.
 
Fasligt gott var det, dock blev jag sådär proppmätt så jag nästan var tvungen att knäppa upp en knapp på byxorna…
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Efter att vi hade ätit klart så gick vi vidare ner på gatan till Bagpipers och mötte upp Sofie och Nicklas för ett par glas. De hade varit på middag på annat håll innan och vi bestämde oss för att mötas upp efter det. Vi pratade julafton, julklappar och framtida resor. Kanske tar vi en weekend tillsammans igen snart, till någon spännande stad.
 
Vid halv elva började dock mina ögonlock kännas väldigt tunga (som den tant jag blivit), så jag tackade för mig och gick den lilla promenaden det är hem till oss och så somnade jag innan elva. De andra mötte upp resten av gänget och körde en långtradare fram till fem på morgonen… Sånt orkar jag inte med längre. Vem gör det?
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats