Tessie-san

Left right left

Godkväll mina kära vänner! Hur har ni haft det idag? Det har varit en lång dag för mig, haft klinik hela dagen. Allt har gått bra, men jag är så slut i både kropp och själ att det inte är klokt. Det var kolsvart när jag åkte till skolan 06.45 och lika kolsvart när jag åkte hem vid 16.30… Meeen, nu är det bara imorgon kvar sen är det helg. Den tänker jag spendera mycket utomhus hade jag tänkt. Jagar dessa D-vitaminer…
 
 
Har inte tagit en enda bild idag. Det hör ju faktiskt till ovanligheten, men kanske inte så konstigt ändå. Har inte haft tid helt enkelt. Så därför vill jag istället lägga upp den här bilden. Tyckte den var så häftig ändå.
 
 
Stockholms gator 1967, dagen efter vi bytte från vänstertrafik till högertrafik
 
 
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats