Tessie-san

Julemusik

Hej kompisar! Har ni en mysig lördag? Jag sitter framför Så mycket bättre och njuter av Agnes dag. Älskar henne och har haft hennes låtar som självklara val på alla mina spotifylistor sedan hon vann Idol. Otroligt kul att få höra mer om henne som man inte fått veta innan – hon är ju ganska så privat annars.
 
 
Happ, annars då? Vaknade av att JP hade gjort frukost på sängen till mig imorse. Vi hade köpt levain-bröd och massor med gott pålägg och min favoritdryck alla kategorier: Oboy! Så jag fick en riktigt bra start på dagen jag. Sedan tog vi en sväng till Västermalmsgallerian och hittade lite kläder till prinsen. Jag fick med mig en ask Strepsils med jordgubbssmak, så roligt blev det för mig. Näe, men jag vaknade med en vrång hals och tänkte att jag skulle ta och hjälpa den lite på traven mot att friskna till igen. Jag hade egentligen planer med Jessan ikväll, men eftersom jag inte har råd att bli sjuk just nu så valde jag att ta en lugn dag hemma istället.
 
Och det är precis vad jag har gjort. Tagit det lugnt. Har småtittat på lite filmer och lyssnat på musik. Håller på och bygger ihop en ny julemusik-lista på spotify. Tänker att jag vill ha en lista med olika artisters tolkningar på kända jul-låtar. Änsålänge har jag Backstreet boys, Amy Diamonds, Carolas och Mariah Careys jul-låtar. Vilka artister saknar jag tycker ni?
 
 
bsbjul
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats