Tessie-san

Hi kittycats!

Haha, jäklar vad det small till i statistiken igår. La upp en länk till bloggen på facebook, med rubriken “Schyssta lökar” – likadant som inlägget under detta och PANG sa det. Tror vi slog nya rekord i statistiken! Ni var sugna på att läsa lite om tits va? Haha, vilken bummer att det bara var ett inlägg om lök då…
 
Så kan det gå. Jag hoppas att ni som tittat in för första gången har lust att stanna kvar.
The more the merrier!
 
 
Har ledigt från skolan idag också. Men som ni vet så betyder en ledig dag från skolan, inte en totalt ledig dag. Det finns alltid något att titta på till skolan. Den här terminen är den mytomspunna hell-term. Det känns som att allt är inpressat på de här veckorna innan jul. Är det inte en tenta så är det ett seminarium som du ska upp och redovisa för klassen. Det är kul, men jag skulle ljuga om jag sa att jag inte känner mig stressad mest hela tiden. Ah.. jag längtar verkligen till nästa termin, som är den sista. Har hört att den blir betydligt lugnare.
 
Så idag hade jag tänkt plugga lite oral radiologi, alltså röntgen. Vi ska nu börja med att ta bilder på patienter och det gäller att ha koll på läget. Det är massor med kvalitetskrav man måste tänka på för att det ska gå så smidigt som möjligt. Det gäller att ha koll på vilka vinklar man går efter till en specifik bild. Man måste tänka helt annorlunda om man ska ta en molar-bitewing tillexempel, jämfört med om man ska ta en apikalbild i fronten. Men det ska nog gå vägen, det är som sagt A och O att kunna teorin som ett rinnande vatten, då kommer det praktiska bara falla på plats. Sen har vi tenta om någon vecka också. Den skulle vara uppdelad i två delar – en teoridel och en bilddel. Tricky tricky… men det ska nog gå det med.
 
Så, det vankas plugg-onsdag här. Vad gör ni idag?
 
 
 
 
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats