Tessie-san

Onsdag – en dag för ärenden

Ska iväg och smärtsamt göra mig sommarfin alldeles strax. Hade en tanke om att hälla i mig en flaska vin innan, men det hinner jag inte nu. Vill bara få det överstökat, sen måste jag åka iväg till skolan och tömma mitt skåp. Jag hade missat informationen att vi behövde göra det, trodde bara att de gällde de som tog examen nu. Har mitt visir (ögon- och munskyddet) och viktiga papper där i. På måndag skulle de klippa upp låsen på samtliga skåp, så det är nog bäst att göra det idag.

Sen måste jag hämta ut lite recept och sedan hem och sortera tvätt. JP jobbar sent så jag tänkte överraska honom med en god middag tills han kommer hem. Tur att det är så sugigt väder – så man hinner med alla tråkiga saker innan det blir sol igen!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jenny

    Fasen då! Hoppas jag hinner dit till imorn innan de klipper upp mitt lås.. Har ju skor och skyddsglasögonen kvar där. Hoppas allt är bra med dig 😀 Puss!

stats