Tessie-san

Jag och skatorna

Något som inte är så svårt att missa är att jag älskar glitter. Glitter på allt. Vi (och med vi menar jag jag, JP kunde inte bry sig mindre) skippade allt ordinarie julpynt i år, inget rött alls, utan körde bara på saker som glittrade. Jag köpte vitt “julris” som var fullt av glitter, till det köpte jag bara hängande prydnader i silver/glitter. Jag tror att de senaste tre tröjorna jag köpt har något glitter på sig. Jag bara älskar det!
 
 
Häromdagen gick jag bananaz när skulle klicka hem ett nytt skal till mobilen. Jag fick ju bl.a min ljusblåa glitterhärlighet i julklapp, men kände att jag behövde någon annan färg för att kunna variera mig lite. 
 
 
 
 
Det blev några stycken… 
 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats