Tessie-san

Boktips

Jag tänkte komma med ett litet boktips. Och eftersom jag läser rätt så avancerad text i skolan så njuter jag av romaner på min fritid. Ni kommer därför inte bli tipsade om böcker som 1984 av George Orwell (blev tvingad att läsa den när vi hade våran bokcirkel för några år sedan. Jag somnade på varje sida) utan om härligheter som Carolina Gynnings nya roman Vanessa – flickan i glaskupan. Det är en fortsättning på Laura – flickan från havet. 
 
 
Man ska inte underskatta Carolina Gynning när det kommer till att skriva böcker. Hon är en otrolig talang och fångar in läsaren väldigt snabbt. Jag har alltid varit ett stort fan och älskar hennes första böcker Ego Girl och Ego Woman, men trodde inte att hon skulle kunna skriva en så bra roman som Laura faktiskt är. Nu har jag inte hunnit komma så långt in i den senaste boken, men jag märker redan nu att den levererar!
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jessica

    Också läst 1984 för en bokcirkel.. Eller ja.. De första sidorna (hmm vänta HAHAHHA jag är lite full nu men kom fan på att det var väl för våran bokcirkel du läste.. Hahaha!! Orkar inte vad kul)

  2. Anonym

    Inte tänkt på det förut, men du har sjukt fina läppar. Samt ögonbryn. Blir bara finare och finare med åren än så länge…! 🙂 Tyckte att du borde få höra det, såhär i vinter mörkret och kylan. Kanske du sken upp lite av detta får man hoppas. /?????

stats