Tessie-san

Det var den veckan det

Hej hörrni, vilken vecka det har varit. För det första så var det ingen magsjuka. Det kanske bara var något dåligt jag ätit, för dagen efter mådde jag mycket bättre. Hurra! Så jag åkte iväg och storhandlade med Benke. Fyllde på alla förråd och kyl+frys så de knappt går att stänga. Så höll på att fixa och trixa så allt skulle få plats. Älskar att ha fulla förråd.

 

Sen var det helt plötsligt torsdag. Hade föreläsning till klockan tolv och gick då och åt på foodcourten vid flemingsberg med Claire. Bestämde att vi skulle åka in till stan tillsammans. Hon skulle köpa två böcker och jag behövde ny eyeliner – sen sa vi att vi kunde runda av dagen med ett glas och menade verkligen bara ett glas. Meeen det blev några till. Vid halv nio kom Andreas och gjorde oss sällskap. Har inte träffat honom sedan i julas så det var riktigt kul att se honom igen. Ett glas blev två, två blev till en flaska osv. Kom hem runt halv två i natt. Jag fattar ingenting?

 

 

Var något skör idag, men började inte i skolan fören klockan 13, så jag fick sova ut ganska länge ändå. Idag gick vi igenom hur man gör mjukplastskenor med hjälp av en sorts vacuummaskin. Det var riktigt kul! Och se hur fina de blev?

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats