Tessie-san

If i was a rich girl

Bara för någon vecka sedan så var det ju en lycklig person som vann 237 miljoner på lotto. Förstår ni hur mycket pengar det är? Jag brukar ofta dagdrömma om vad jag skulle göra om jag vann så mycket pengar. Alltså inte om man vinner en miljon utan vad man gör om man vinner en såndär sjuk summa som 237 miljoner – det går ju inte att göra slut på dem.
 
Jag har haft samma tanke i flera år. Om jag vann en sån stor summa så hade jag ringt runt till mina allra närmaste, sagt åt dem att ta ledigt från vad de håller på med den närmaste tiden och komma ut på gatan vid en specifik tid med sina pass. Där skulle en limousine (kanske blir två stycken) hämta upp dem en och en och sedan skulle vi flyga iväg till världens alla shoppingstäder – de får välja vad de vill att fylla sina nya resväskor med, och sedan avsluta med en långsemester på någon paradis-ö och bara njuta av livet.
 
Hur låter det?
 
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jenny

    Ja.. det skulle ju vara någonting. 237 miljoner är ju SJUKT mycket pengar. Kan man ens göra sig av med allt?! Eller jo, visst kan man det 😉 Jag skulle gjort något liknande själv till nära och kära.

stats