Tessie-san

En torsdag i april

Började dagen med att åka till skolan och göra ett hälsotest hos en sjukgymnaststudent. Blev verkligen varm i kläderna av att cykla på den där träningscykeln medans hon mätte min puls osv. Jag hamnade på “medelgod” i syreupptagning. Helt mitt imellan alltså. Jag är ingen höjdare konditionsmässigt, men jag är inte heller någon soffpotatis så jag kände mig nöjd.
 
Efter det så hämtade Benke upp mig och vi åkte iväg och storhandlade. Det är verkligen guld värt! Vi har ju inga stormarknader i närheten och inte heller någon bil, så det kan bli lite svårt annars. ICA-butikerna som ligger nära oss har hutlösa priser bara för att dom kan, så där vill man helst inte storhandla. Fyllde både kyl, frys, skafferi och fruktskålar till bredden. Älskar den känslan!
 
När jag hade packat upp allting så åt jag en snabb lunch och åkte sedan in till city. Strosade runt lite i butikerna och njöt av vårvärmen, tog tillochmed av mig halsduken. Jag som alltid är så frusen. Hittade en lilablåmönstrad bikini med små pärlor på, som jag tyckte var så söt, så den fick följa med hem tillsammans med en mörkblå underdel. Tänkte först att jag skulle lägga upp en bild, men vi väntar lite med det va. Låta denna blekfis bli en aning brunare än såhär innan det blir något av det. Istället får ni en bild på mig och min fina vän Fatima. Den är tagen häromhelgen då vi hade champagnebrunch. Kolla in hennes ögon! Otroligt fina. Har alltid velat ha blå ögon…
 
 
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats