Tessie-san

Presentinslagning

Nu i augusti är det många som fyller år. Förutom att både JP och jag fyller år nästa lördag, så har vi både Sofie och Frida – den ena fyller år dagen innan oss och den andra dagen efter. Jessan fyllde år tidigt i augusti och både min kusin och Emma fyller år nu i slutet. 
 
Det blir en hel del paketinslagning om vi säger så. 
 
Men det tycker jag bara är kul. Jag älskar att slå in paket. Jag har en hel stor påse full med presentpapper för alla tillfällen. Jag har med prinsessor på, färgglada med ränder och prickar och så har jag lite mer casual med lugna färger. Har även alltid presentkartonger, snören och crepp-papper redo också, så att man lätt kan slå in ett paket ifall det behövs. Det är alltid någon som fyller år.
 
 
Dagens presentinslagning handlade om paket till Emma och till JP. Det var iallafall dem jag hann fota, har slagit in två paket till – till damerna som fyller år på samma helg som vi, men dem fick jag inte med på bild. Här på översta bilden har vi Emmas paket och bilden under är de till JP. Han är så himla svår att köpa till – för han ”önskar sig ingenting”, men är ändå så himla kräsen, så det är inte alltid det lättaste att hitta något bra till honom. Förra året fick han ju en fallskärmshoppning av mig. Det var hans bästa present någonsin sa han då, svårt att toppa det såhär året efter… Men jag har en stark känsla av att jag lyckats rätt så bra i år med.
 
 
 
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats