Tessie-san

Fylla på i bokhyllan

Jag är en riktig bokmal i perioder. Den senaste tiden har jag dock bara läst böcker på sommaren, när vi varit ute och rest. Hade inte riktigt tid eller ork att läsa böcker under tiden jag gick i skolan eftersom jag spenderade de flesta lediga timmarna med att läsa långa vetenskapliga artiklar istället. Men nu har jag ju all tid i världen till att börja med lite roligare böcker igen! Läste ut 50 nyanser av honom i Grekland och påbörjade även 50 nyanser av mörker där. Men när jag kom hem kände jag mig inte så manad att fortsätta läsa. Behövde en liten paus från Mr Grey kände jag – han kan ju vara rätt så hetsig, eller vad säger ni?
 
Fick hursomhelst presentkort på akademibokhandeln av Benke i present, så nu tänkte jag passa på att köpa lite nya böcker till det kommande höstmörkret. Är inne på lite olika genres med både romaner, självbiografier och ekonomitips. Har jag tur så hittar jag alla tre!
 
 
 
 
Visste ni att jag kallas för Fia av hela min släkt? Varför är det inte riktigt någon som vet, det blev bara så. Från ”Fia-Lotta” som man kan kalla alla småflickor för och sedan blev det bara Fia.
 
Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats