Tessie-san

Vill boa

Heeej kompisar, vi är hemma! ♡

Vi har haft en superhärlig vecka borta i Västervik, men nu är det verkligen skönt att vara hemma igen. Borta bra, men hemma bäst ♡

Jag har haft fullt upp med att packa upp väskor, köra tvättmaskin efter tvättmaskin, fixat och donat i trädgården, klippt gräsmattan och fixat här hemma. Jag känner verkligen att hösten är på ingång – inte hösten i sig, utan mer höstterminen. Känner att jag vill rensa, organisera och ordna hemma. Det är alltid en riktig boa-period på hösten. Jag får plötsligt infall och vill göra om i alla rum, byta ut, ändra, köpa nytt. Men jag får lugna mig lite och börja med att rensa ur barnens garderober. Behöver få en överblick och se hur mycket de vuxit ur nu under sommaren. Alla fyra har verkligen växt, så det blir nog en hel del.

Mellan tvätt och fix på hemmaplan, tog Belle och jag en tur till Farsta. Vi hade lite ärenden att göra, och hon passade på att köpa en godisring för sina egna pengar. Hon hade sin lilla portmonnä i väskan, och var superstolt och glad att få gå fram till kassan och köpa den själv. Min stora tjej, om 2 veckor fyller hon 6 år – och är mer än redo att börja i förskoleklass ♡♡

Jag köpte ett par nya skor till mig själv som jag ska ha på jobbet. Nytt jobb – nya skor, som Belle sa 😉

Hittade de här otroligt fina vaserna på H&M Home, och de lägger jag absolut till på min önskelista tills jag fyller år.

Gick förbi den finaste blombuketten jag sett i blomsteraffären. Så enkel, men herregud så fin! Älskar älskar älskar hortensior!

 

Hur mår ni? ♡

Ska försöka få upp ett par inlägg på raken imorgon. Jag har bilderna klara, ska bara hitta en lucka för att hinna med det 😉 Vi hörs mer imorgon.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats