Tessie-san

Memorylane

Jag känner mig lite förvirrad och är inte säker på om jag redan gjort ett inlägg om en av våra utflykter vi gjorde i början på sommarlovet. Det blir lätt lite snurrigt när jag inte hinner blogga allt i kronologisk ordning och inlägg blir väntande, men isåfall får ni se det två gånger, haha.

Något som barnen tyckte var jättekul var att åka och besöka huset jag växte upp i. Jag pratar ofta om små minnen från när jag var liten, och då ofta om min mamma, barnens mormor för att de ska få en nära och varm ”relation” till henne trots att hon inte är här med oss. Vi lekte i parken utanför som jag gjorde som liten, gick runt i området och tog en bild utanför porten. Det är verkligen en jättekonstig känsla att gå runt på en plats som man har så många avlägsna minnen av. Jättekul att få visa barnen och ta en trip down memorylane ♡

    

Vid min port, nummer 8:a. Här bodde jag från att jag föddes tills jag var 8 år. Häftig känsla att stå här nu med mina fyra egna barn.

Oliver tyckte det räckte med uppställning för foton och sprang iväg till äppelträden istället 😉

 

 

Det var en varm dag, så vi kände att vi behövde doppa oss, eller iallafall barnen. Så vi åkte iväg till Farsta, köpte lite melon och jordgubbar och gick ner till Farstaängsparken och svalkade oss i plaskisen där.

Fina Belli. Ja, se här har hon fortfarande båda sina framtänder kvar – idag har hon tappat båda. Tänk vad det händer grejer på ett sommarlov.

 

En fin dag i början på sommarlovet, och vi har fortfarande massor med härliga lediga dagar kvar! ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats