Tessie-san

Grillparty hos grannarna

Hej finisar, hur mår ni? Klämdag och fredag, och jag är hemma med alla barnen ♡ Vi ska snart iväg på lite äventyr, men väntar in Olivers nap. Tjejerna är ute och leker på gården med grannkompisarna och Harley är härinne med oss. Jag tänkte jag skulle skriva klart ett påbörjat inlägg jag hade i utkastet under tiden vi väntar, så here we go ♡

 

Jag är verkligen så himla glad att vi flyttade till vårt hus förra året. Det var ju lite väl knasig timing då jag var höggravid och precis skulle föda Oliver mitt uppe i allt. Dagen innan han skulle födas (planerat kejsarsnitt) så hade vi visning av vårt hus, och när vi ligger på BB dagen efter trillade buden in från budgivningen. Helt surrealistiskt.

En och en halv månad var Oliver när flyttlasset gick. Det var en hektisk sommar. Men oj så bra allt blev tillslut.

Harley fick ett eget rum, tjejerna fick ett större som de delar med stor våningssäng. Vi kommer kunna göra fler rum när det behövs framöver också.

Bäst av allt är hur lätt det är för barnen att bara springa ut och leka på gården. Allt är så tillgängligt, vi har jättefina grannar på båda sidorna om vårt hus med barn i exakt samma ålder som våra. Och ännu fler barn i området. När de går ut och leker i parken har de alltid någon att leka med. Underbart!

 

I förra veckan blev Kelly, Belle och Harley inbjudna på grillparty hemma hos en av grannkompisarna. Hela gårdens barn var där och de grillade korv, åt snacks, dansade och hade skoj. Så himla mysigt!!

De ville givetvis klä upp sig och göra sig fina innan. Även nagellack på!

 

Vi andra hängde i parken så länge. De kom ut och sa hej till oss ibland ♡

 

 

Området är verkligen en idyll och det känns riktigt bra att barnen får växa upp med så mycket utelek och en gård full med kompisar.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Bella

    Det där är guldvärt 💛 vi bor också så med kompisar i alla grannhus och dem kan gå ut som de vill. Vill aldrig flytta 🫶🏻

    1. Kornelia

      Vi flyttade till hus i vintras och nu när vädret börjar bli fint är det så sjukt skönt att bara kina skicka ut ungarna på tomten. Hoppa studsmatta, spela fotboll eller bara springa ett varv runt huset. Det bor en del barnfamiljer här men mina barn går inte i skolan som vi ser från fönstret så dom har inte lärt känna barnen här än och ingen av dom är speciellt intresserade av det heller, dom är fullt nöjda med att leka själva på vår tomt. 😅

stats