Tessie-san

Bowling, bad i fontän och Eurovision-pyjamasparty

I lördags var Kelly bjuden på kalas på BallBreaker. Det var Jessans bonusdotter Adeleine som fyllde år. Hon och Kelly är lika gamla ♡ Vi gjorde så att vi delade upp oss, så jag tog med mig Kelly och Oliver, så fick Belle och Harley åka iväg på äventyr med pappa under tiden.

Vi behövde kika på nya sommarskor till Kelly, för hon hade vuxit ur samtliga hon hade förra året – så därför åkte vi in till stan lite tidigare så vi skulle hinna titta på det.

Det är inte ofta vi är inne i stan med barnen (det mesta finns ju nära oss där vi bor ändå), så det blev lite att turista i sin egna stad.

Vi såg en riktig polismotorcykel och det tyckte Kelly var lite extra kul. Harley har en sån leksak, så vi var tvungna att ta en bild för att visa honom.

På kalaset! Det var Kellys allra första gång att spela bowling, och hon var en riktig stjärna!

Här tillsammans med födelsedagstjejen!

Efter bowlingen var det dags för hamburgare och sen glass.

 

Efteråt höll vi på att inte komma hem. Det var ett lopp inne i stan så bussarna var inställda. T-banestationen vi gick av vid på vägen dit var under uppbyggnad och den enda hissen som fanns fungerade såklart inte. Jag vägrar åka upp i rulltrappan med vagnen. Jag var med om en hemsk sak när jag var yngre med min mamma där vi höll på att falla baklänges då en barnvagn fastnade längst upp i rulltrappan och vi stod direkt efter och höll då på att blockeras från att komma ut och skulle då ha fallit baklänges (i de superlånga på T-centralen) om inte mamma funnit sig och sparkat loss vagnen och på så vis räddade oss i sista sekund. Det har satt spår i mig och jag kommer aldrig åka rulltrappa med barnvagn.

Hursomhelst så var det en jättesnäll man som hjälpte oss upp nu den här gången. Jag lyfte ur och bar upp Oliver och mannen bar upp vagnen i trappan. Så himla snällt.

På vägen hem behövde vi alltså ta bussen hem istället, men den gick alltså inte pga loppet. Vi fick gå till en annan t-banestation och åkte en ganska lång omväg för att komma hem, men tillslut gick det. Tur att det var härligt väder iallafall 😉

Vi gick förbi en fontän där det var en pojke som svalkade sig i. Kelly tittade på mig och frågade om inte hon också fick göra det, och det var klart hon fick.

Det var superhärligt i vattnet sa hon ♡

 

När vi kom hem lekte alla barnen ute på gården med ena grannbästisen. De började prata om mello (eller Eurovision) och frågade om de inte kunde se den tillsammans. Det tyckte jag lät som en jättemysig idé, så vi bestämde med hennes föräldrar att vi skulle ha pyjamasparty och titta på det tillsammans. Tio minuter innan det började smög tjejerna ut i morgonrockar för att hämta henne. De var så pirriga! Vi har ju 19.00-19.30 som vanlig nattningstid egentligen, så att få gå ut och hämta sin bästis klockan 21.00 för att ha pyjamasparty/mellokväll var såklart väldigt kul.

 

Vi gav hjärtröster på alla bidrag och hejjade starkt på Loreen och Sverige!

Det var bara jag som var vaken hela röstningen, de andra somnade långt innan. När röstningen började och Loreen fick första 12:an kände jag att det här kan jag bara inte missa. Tänk att hon blev historisk och är den första kvinnan att ta hem hela kalaset för andra gången. Det är stort!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats