Tessie-san

Bak- och framdagen

I fredags var det ännu en tema-dag på skolan. Temat var ”Bak- och fram”, sen fick man tolka det lite hur man ville. Barnen gjorde alla möjliga knasiga saker bak- och fram i skolan; gick in baklänges in i klassrummet, satte stolen åt fel håll (men rätt håll med kroppen) mot tavlan osv. Många hade vänt kläderna bak- och fram. och så även vi.

Kelly undrade om jag kunde fixa en frisyr med ögon på baksidan, och först sa jag ”nej, men något sånt hinner vi inte nu”, men så kom jag på att vi faktiskt hade ett par hårnålar med ögon som vi kunde använda oss av, så då snodde jag ihop en rolig baklängesfrisyr.

Bak- och fram, såhär tolkade vi det ♡

 

Belle och Oliver, gullnosarna ♡ Belle lekte inne i Olivers lekhage med honom, och efter en stund hittade jag dem såhär. Då hade Oliver satt sig i Belles knä ♡

Vi tog en sväng till centrum för att handla fredagsmellis under tiden Kelly var i skolan.

 

Fredagsmellisen gick i gult den här dagen. Det bara råkade bli så 😀

 

Kolla in den här fina regnbågen vi fick se nu på kvällen. Det är inte många gånger jag ser en såhär från sida till sida, oftast brukar den ju vara halv och försvinna över någon kulle. Coolt att se!

 

Idag har vi varit på kalas på Leos lekland hela dagen, men det berättar jag om mer imorgon. Nu ska jag fortsätta vårt lördagsmys med Tingeling och piratälvan (Kelly valde, och JP och jag får snällt bara gilla läget, haha).

Hoppas ni har en fin lördagskväll, kram kram.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats