Tessie-san

Rött hår

Hej fina ♡

Som jag nämnde tidigare så blev Oliver snorig igår från ingenstans. Atschjoo! sa det och så var det igång med snor och rinnande ögon. Inte kan det vara pollen heller? Kelly är pollenallergisk, men har än inte reagerat i år, så det kanske har blivit mildare för henne?

Hursomhelst så är det lite extra synd om Oliver nu. Han hade en kämpig natt och bökade, snurrade, slängde sig, gnällde, gnydde och snorade. Det är såklart väldigt tufft med såna nätter, men det är verkligen skillnad på när de är sjuka och inte. Alltså, om det är en bökig natt med mycket uppvak pga en utvecklingsfas så blir jag mycket tröttare än om de faktiskt är sjuka. Då går mitt mamma-tar-hand-om-dig-hjärta igång utan att jag tänker på det och jag får någon extra magisk energi till att orka hela natten och ändå vakna helt okej.

Han har ingen feber, är matglad, lekglad och precis som vanligt när han är vaken, förutom att näsan rinner. Vi jobbar på med Näs-Fridan och torkar med mjuk duk runt näsan. Hoppas det går snabbt över för honom och att vi andra slipper.

Lite bilder från de senaste dagarna:

 

Oliver följde med mig till gymmet. Det brukar alltid gå så bra, han är så duktig. Det bästa är om vi timar in när han sover, men om han är vaken brukar han vara nöjd i vagnen ändå. Han kikar runt på alla och vinkar när han ser någon. Han fick äta en Puuro (gröt) under tiden, så det satt han och sysselsatte sig med. Han har blivit så duktig på att hålla i och äta själv. Även sin vattenflaska tar han tag i och börjar dricka med.

Såhär blev håret!

Det syns inte så bra på bilderna, men det blev typ rött. Jag brukar färga med ”mörkbrun” och hade nu råkat köpa ”chokladbrun”, men det kändes mer rött ändå. Ah, det blev helt okej, så jag känner inte att jag behöver färga över med den andra färgen, utan sparar den till nästa gång.

 

Mina grabbar på väg hem från förskolan. Harley fick plötsligt ”ont i benet” och kunde inte gå ett enda steg till, så han fick hoppa upp hos Oliver 😉

Så härligt nu när vi är ute mer och mer, och barnen är ofta både på gården och på vår baksida och ritar och pysslar. Vi ska bygga ut altanen hela vägen så vi får plats med matplats (och pool) och då kommer det bli ännu bättre. Längtar så mycket tills det är färdigt!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats