Tessie-san

Klappa händerna

Godkväll kompisar, hur mår ni?

Tack för alla frågor som hittills kommit in, tänkte jag ska sätta mig ner och svara på dem imorgon. Det har varit fullt upp och jag har inte riktigt hunnit med. Än finns det tid att ställa en fråga, imorgonkväll kommer inlägget med alla svaren ♡

Vi hade en ganska röjig och bråkig kväll här nu på slutet, så det känns skönt att alla äntligen sover gott i sina sängar. Vi är noga med att lugna ner oss och be om ursäkt om man betett sig illa eller bråkat med någon innan vi går och lägger oss. Det är viktigt att inte känna sig ledsen när man ska somna. Vi fick säga förlåt allihopa; någon kastade en leksak på ett syskon, en annan skrek och gnällde och ställde till världens liv när jag försökte natta Oliver, någon retas, en annan försöker lugna och en tredje tappar det och ryter så högt att taket höll på att flyga i luften. Den där sista kan ha varit jag.

Tråkigt när det blir sådär. Jag får genast dåligt samvete när jag tappar mitt lugn, men ibland rinner det bara över. JP jobbar kväll idag igen, och det är inte alltid det går smidigt och lätt att natta fyra barn själv, även om det oftast brukar gå hur bra som helst. Ibland blir det bara pannkaka av allt. Jag var dock extra noga med att be om ursäkt för att jag blev arg, och det slutade med att vi alla sa ett varsitt förlåt innan de somnade en och en ♡ Nya tag imorgon.

Bortsett från denna bråkiga kväll har vi haft ett par fina dagar den här veckan. Det blev världens snöstorm och även om det är superjobbigt att ploga fram vägen med vagnen på morgonen så har barnen tyckt att det varit roligt att leka i snön. De har stannat ute och lekt efter hämtning nästan varje dag.

Tänk, det här är min sista mammaledighet och jag njuter av det till 1000. Är så glad att jag får vara hemma med världens mysigaste lilla gosnusemumsplutt. Synd bara att tiden går så himla fort när man har roligt, om en vecka fyller han redan 10 månader! Jag fattar ingenting. Jag var tvungen att dubbelräkna, hur i hela världen har tiden gått såhär fort? Han är ju snart ett helt år!

 

Oliver har passat på att leka inne i storebror Harleys rum när han varit på förskolan. Spännande med alla leksaker ♡

En lunch. Rödspätta med pestopasta, ärter och tzatziki.

En dag hade vi grannbästisen över på lek. Hon stannade även på middag ♡

Gissa vem som lärt sig att klappa händerna? ♡♡♡♡
Så himla duktig! Det går undan nu. Han knäcker så många koder just nu. Han går ju längs med soffan och möbler sen ganska lång tid tillbaka, och nu börjar jag ana att han vill försöka ställa sig upp helt själv, utan något att ta tag i. Han kan även släppa taget i någon extra sekund innan han sätter sig ner – som för att känna på balansen lite hur det känns att stå helt själv. Duktiga älskling ♡

 

Såhär såg barnen ut när vi drabbades av snösmockan tidigare i veckan. På vägen hem från förskolan.

 

Nu ska jag mysa ner under filten med min proteinpudding och Fanta lemon zero och se senaste avsnittet av VPR. Heeeeeeeeeeeeerregud vilken säsong! Har jag några läsare som är lika besatta av VPR och Housewives-franchisen som jag? Ingen av mina kompisar är det minsta intresserade, saknar någon att ventilera med, haha.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
      1. Moa-lee

        Men jag dör!! Hur fasiken har dom kunnat lyckas med detta? Och raquel som typ va bff med ariana osv 🙈 jag är så spänd på att få se resten

        1. tessiesan

          Moa-lee- Jag veeet! 🤯🤯 Jag är helt besatt och följer alla uppdateringar på hela castens Instagram + alla Bravo-skvallersidor.

stats