Tessie-san

Utflykt till vårt gamla liv

Vi har redan gått in i mars månad och med det kom solen. Vilket underbart vårväder vi haft här i Stockholm idag. Strålande sol hela dagen, och solen värmde för första gången på riktigt. Vi tog av oss mössorna på en gång när vi kom ut, för det blev verkligen varmt och skönt i solen.

Efter frukost och alla morgonbestyr packade vi vagnen och begav oss ut på promenad. Vi gick till vår gamla park där vi bodde förut, det är inte långt att gå egentligen, kanske 15-20 min när alla barn (förutom Oliver) går bredvid vagnen, men det var ändå ett bra tag sen vi var där. Det är inte en naturlig väg för oss normalt, så det blir aldrig att vi går åt det hållet.

Det kändes jättekonstigt att vara där – och att se vårt gamla hus, och förstå att det är några andra som bor där nu. När vi var där på gården kändes det absolut som att vi bodde där igen. Vi alla kände nog att vi saknade det lite, vi har ju så många fina minnen därifrån.

Barnen ville knacka på våra gamla grannkompisar som de alltid lekte med när vi bodde där, men tyvärr var de inte hemma. Vi gick till vår gamla pulkabacke och där låg ett oranget tefat som någon lämnat, så barnen lånade den för ett par åk.

 

Vi hade packat med lite matsäck till lunch. Salami/ostmackor, lite cocktailtomater, bananer och nyponsoppa. Vi satte oss i solen och åt. Oliver sov så gott i vagnen.

 

 

När vi kom hem plockade vi fram Play-doh och de satt i närmare två timmar och pysslade med det. Belle gjorde detaljerade pizzor och fiskar med ögon, de var alla så himla kreativa.

Jag serverade dem lite jordgubbar som fruktstund, och Oliver fick smaka han med. Det var jättegott tyckte han ♡

 

På eftermiddagen gick Kelly, Belle och Harley ut på gården och lekte med grannkompisarna som kommit hem. De vet att de alltid måste vara där vi ser dem genom fönstret, och de leker så fint tillsammans allihopa. Vi väntade med middagen så de fick leka klart, det var helt mörkt när de tillslut kom in och var superhungriga. Harley var först in ”mamma, jag vill komma in och äta mat”, hehe. Då var det dags, och maten stod redan på bordet och väntade.

Idag hade vi en superhärlig dag. Alla har hållit sams och lekt fint, vi har rört på oss mycket och nattningen gick fort. Ser så mycket fram emot den riktiga våren och senare även sommaren när dagarna är ljusare och varmare och vi är ute hela dagarna. Det är den absolut roligaste och lättaste tiden på året ♡

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linnea

    Åh jag förstår den känslan. Så mycket minnen som kommer tillbaka.
    Vilka roliga dagar. Ni verkar ha haft under sportlovet ❤️

    1. tessiesan

      Molly- Ja, det är lätt att bara tänka på allt bra med huset i efterhand. Men det är så himla mycket bättre där vi bor nu. Både i huset, med rummen, planeringen och gården. Det enda jag saknar med gamla huset är ljuset och storleken på vardagsrummet 😍

      1. Molly

        Ja det e klart det är bättre på många sätt, men som du skrev många fina minnen i gamla ❤️ Men snart har vi fyllt på minnesbanken i nya med ☺️

stats