Tessie-san

Ett bildregn från helgen

Och där var helgen förbi… det går alltid lika fort.

Vi har hunnit med kalas, lek i parker, bakat goda frallor och kollat på Mello. Vi kör ett bildregn direkt:

Kelly var bjuden på kalas på Leos Lekland för hennes kompis som fyllde år. Jag och Oliver följde med dit.

 

På kvällen på lördagen var det dags för Mello igen, och jag hade lovat tjejerna att de skulle få vara uppe och se med oss. När Harley hade somnat smög jag in i tjejernas rum för att hämta dem, men då hade Kelly redan somnat, så då blev det bara Belle. Det tyckte hon var riktigt kul ♡

Hon var väldigt engagerad och vi hjärtröstade på våra favoriter. Tog den här bilden 20.32… och då började hon blinka långsamt med ögonen. Jag sa att det bara var en låt kvar snart, orkar hon se alla?

 

…klockan 20.50 var det dags för sista låten med Marcus och Martinus, men den missade hon såklart… ♡

 

Imorse var vi alla uppe med tuppen och eftersom det var klarblå himmel och strålande sol så packade vi vagnen, sen gick vi ut på långpromenad.

 

Årets första besök till Vallebyparken. Det var iskallt, men ändå härligt med lek i solen.

   

Vi hade packat ner lite mackor, frukt och varm choklad.

 

Oliver sov i vagnen hela tiden vi var ute, och fortsatte sova vidare där när vi kom hem. Tillslut var jag tvungen att väcka honom, det kändes som att han skulle kunna sova där hela dagen annars.

Till middag åt vi lax med potatis och grönsaker, och så hade vi nybakade frallor som vi gjort till. Barnen åt med både ost och jordgubbssylt på och älskade det- de åt hur många som helst. Kelly tyckte de var jättegoda sa ”åh, jag vill ha de här till frukost imorgon också!”

 

Efter maten körde vi kvällsbad för hela patrullen, sen samlades vi på soffan och fastnade vid olika klipp på Wednesday/Lady Gaga-dansen på youtube på tvn – och så började vi försöka oss på den vi också, gud vad vi skrattade. Kelly ville också göra såna TikTok-filmer (jag har inte TikTok) och hon ville se precis ut som Wednesday då med svart peruk och kläder och allt, hehe.

När vi borstat tänder och kissat för natten var det dags för nattning och alla fyra somnade på 10 minuter. Poff sa det, så hade de alla slocknat i sina sängar ♡

Nu väntar Manifest på Netflix med mitt stora hjärta, puss på er!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats