Tessie-san

Premiär för Mello

Hej mina fina ♡ Mår ni bra?

Här är det på bättringsvägen. Kelly mår bättre idag, ingen feber igår eller inatt, lite rosslig på morgonen men är i övrigt pigg. Om det fortsätter i samma anda får hon gå tillbaka till skolan imorgon. Vi får se hur det känns under dagen.

I helgen var det dags för Melodifestivalen och för första gången så fick Belle vara uppe och titta med oss. Kelly var med förra året och älskade att få känna sig stor och göra något speciellt med oss efter att de andra gått och lagt sig. Nu var det även dags för Belles tur att få göra det. Hon blev så himla glad och var sååå pirrig över att vi skulle smyga upp efter att Harley hade somnat vid nattningen.

Jag älskar henne så himla mycket, hon är så tacksam för allt, och ser allt som ett litet äventyr. Hon flög in i mina armar när jag viskande frågade henne om hon ville vara uppe och se det med oss.

Hon har ju ”följt Mello” i efterhand, vi har ju alltid lyssnat på alla låtarna en miljard gånger på Youtube så hon vet vad det handlar om. Men att få se det live på kvällen – och bara de två stora barnen, det kändes pirrigt tyckte hon ♡

Vi laddade upp med ett fruktfat och två olika sorters chips. Tände ljus och inväntade att det skulle börja. JP var iväg på fest hos en kompis, så det var vi tre + Oliver uppe (Oliver sov) och Harley sov uppe i sängen helt ovetandes om nånting.

De var väldigt engagerade i låtarna och hur många hjärtröster de skulle få. Vi hejade på Tone Sekelius. Resten var det ingen som gillade. Belle ville ge alla en etta, haha. När sista låten kom så hade Kelly somnat i fåtöljen, och minuten efter somnade även Belle. Så de missade vilka som gick vidare, jag fick berätta på morgonen efter.

Tidigare under lördagen hade vi vår favoritfamilj över på middag. Vi lagade pestopasta med lax och jag gjorde ett godisfat som tog slut i ett nafs ♡

På morgonen på lördagen hade jag tid för fransar, och JP lekte på lekplatsen vid Gropen med barnen under tiden. När jag var klar gick vi till själva Gropen och tjejerna åkte kana ner på rumporna.

 

Det har blivit lite pulkaåkning i helgen. Vi fick ju snö igen, och man vet aldrig hur länge det stannar, så det gäller att passa på. Förra året gillade Harley inte alls snön och ville bara gå in, men nu börjar han tycka att det är roligt att åka pulka och leka i snön.

 

Nu ska jag slänga in tvätten i torktumlaren och sen börja fundera på vad vi ska laga till lunch. Kelly ville ha nudlar, men jag är inte så sugen på det…

Ha en fin dag, kram ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Christina

    Håller med Tina! Du verkar vara en fantastisk mamma! Tänker på det varje gång jag är inne på din blogg (dålig på att kommentera). Så genuin och okonstlad). 🥰 Så skönt att förkylningarna ger med sig! Man har varken lust eller tid att vara sjuk.… Ja nu har Melloäventyret börjat igen! Ha en fin dag! Kram och hälsning från Skåne. ❤️🌞

stats