Tessie-san

Uppesittarkväll och glittrande ögon

Insåg att jag hade flera bilder från dagarna innan julafton, så jag tänkte att jag kör ihop allt i ett och samma inlägg- så är vi helt i fas sen 😀

Dan före dopparedan och uppesittarkvällen. Kelly fick vara med för första gången. Jag hade en del paket kvar att slå in, så det var tur att hon inte orkade vara med hela kvällen utan tillslut somnade i soffan 😉 Men innan dess var det mysigt. Hon hängde inte riktigt med på bingon, så jag fick titta både på min lott och visa henne vilket nummer hon skulle ringa in på sin.

Helt plötsligt vaknade en annan liten galning och ville vara med. Han brottade ner storasyster ♡

 

När alla barnen tillslut hade somnat och vi slagit in alla paket gick vi upp och la oss. Jag hade dock väldigt svårt att sova. Jag vaknade hela tiden, dels för att Oliver bökade på, och dels för att jag var pirrig inför att barnen skulle få gå ner på morgonen och mötas av det här:

 

…och de blev precis så glada och exalterade som jag hade väntat mig. Helt underbart att få se deras ögon glittra av lycka och förväntan. Ordspråket ”som ett barn på julafton” finns av en anledning.

Nissen hade lämnat årets sista lapp där han tackade för sig och med ett sista litet uppdrag. Det var nämligen så att han (host) hade råkat missbedöma storleken på de paket han skulle lägga i deras julstrumpor så de fick inte plats… han kom då på den briljanta idén med att lägga i ett varsitt litet minipaket i strumporna – som de sen skulle komma och lägga utanför hans dörr. Sen skulle de gå tillbaka till granen och sjunga en julsång och när de sjungit klart hade han trollat fram de riktiga julklapparna.

Tur att deras mamm… jag menar Nissen är ett geni!

De fick ett varsitt surprise-ägg som de blev väldigt glada för. Oliver fick en plingande och blinkande leksak.

 

Tillbaka till dagen innan julafton så bakade vi lite julgodis.

Väldigt enkelt att göra och man kan ha på vad man vill egentligen. Vi hade olika sorters strössel, chokladknoppar, godisögon, polkagris och karameller.

 

Nu laddar vi inför nyårsafton och ett nytt år. Spännande att se vad det här året bjuder på ♡

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats