Tessie-san

Juldagen

God fortsättning kompisar, hur har ni det? ♡

Vi har haft en lugn dag på hemmaplan såhär dagen efter julafton. Jag håller på att redigera bilderna därifrån så julaftonsinlägget är på gång. Ville mest bara säga ett snabbt hej och önska er god fortsättning.

Barnen har lekt med sina nya leksaker och var ute på gården och lekte med grannkompisen en stund för att röra på benen lite. JP och jag har städat, plockat, rensat och fixat hela dagen. Hela vår tvättstuga har varit överfull med kartonger, julklappar, påsar och allt möjligt nu inför jul – och det var så himla skönt att äntligen få tömma den. JP åkte iväg med Harley för att köpa batterier till hans nya bilbana och åkte iväg till sorteringen med massor med kartonger och skräp.

Jag kände mig lite snorig och extra trött imorse och ville gärna sova vidare en stund när de andra gick upp, men tjejerna frågade om inte jag kunde lägga mig i Kellys säng och vila medans de ritade och pysslade därinne. Så då gjorde jag det ♡

Belle gjorde dockteater för mig med suddigummin ♡

 

Det blev en rätt sen kväll igår för barnen, så alla sov längre än vanligt på morgonen också. Vi kände därför att vi behövde göra av med lite mer energi innan läggdags nu ikväll, så efter middagen klädde vi oss varmt och gick ut på en kvällspromenad hela familjen. Det var kallt men väldigt vackert när allt var i frost.

Vi hade med oss flicklampan ifall vi skulle stöta på några monster…

Vi hittade flera stycken. Men kanske inte monster, utan mer robotar och underliga varelser i skogen.

Så häftigt när de är upplysta såhär på kvällen när det är mörkt ute.

 

Förutom ett par moln var det stjärnklart på himlen, så vi la oss ner i snön och tittade hur många stjärnor vi kunde se. Belle var mer nyfiken på något i snön hon, haha.

Jag fick äntligen mina köttbullemackor med rödbetssallad. Det har jag längtat efter hela julen. Provade med vegetariska köttbullar för första gången och med allting på smakade det precis som det brukar, supergott! ♡

Hur mår ni? Har ni haft en fin jul?

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats