Tessie-san

Maskerad och misstänkt ögoninflammation

Onsdag idag och det var dags för Belle och Harley att ha maskeraddisco på förskolan. De hade redan bestämt vad de ville klä ut sig till dagen innan, så jag hade plockat fram deras kläder och förberett till nu på morgonen.

Harley ville vara Spiderman och Belle ville vara Tingeling. De har ju klätt ut sig till häxor och vampyrer hela oktober, så nu ville de inte vara ”läskiga” längre, utan valde sina favoritfigurer istället.

Se så tjusiga de var tidigt imorse ♡

På vägen mot förskolan tog Harley av sig mössan och Belle och jag började skratta åt hans fina mössfrisyr han fått 😉

 

På morgonen hemma sa Belle att det rinner tårar från hennes ögon, men jag tänkte att det kanske bara var att hon var trött och lite irriterad i ögonen, men på vägen mot förskolan (vi lämnar av Kelly innan, så det är ungefär en halvtimme däremellan tills Harley och Belle börjar och då brukar vi stanna till i någon lekpark på vägen)- då iallafall ser jag hur hon börjat bli ännu mer besvärad och ögonen har blivit riktigt röda. Så jag sjukanmälde henne i förskoleappen och efter att vi lämnat av Harley på sin avdelning så gick vi andra hem.

Belle bytte om till mjukiskläder och vi gjorde det mysigt i soffan, plockade fram lite sjukgottis och satte på Toy Story. Hon är ju inte sjuk-sjuk, men för att inte riskera att smitta någon på förskolan ifall det skulle vara ögoninflammation kändes det bäst att ha henne hemma.

 

Någon som också är hemma med mig är såklart den här gullnosen. Oliver Gulliver. Alltid lika glad ♡

 

Jag har äntligen köpt en likadan ”När jag var liten”-bok till Oliver som de andra har. Har redan massor att fylla i, och det kan jag börja med innan jag klistrar in bilder. Jag brukar alltid göra den första fotoutskriften efter 6 månader- när jag beställer hans 6-månaderstavla i samma veva. Jag älskar att fylla i deras böcker. Försöker få med varje ny grej de lär sig och vid ungefär vilken månad. Det är en sån skatt för dem att få ha den boken sen när de växer upp.

Jag älskade min jag hade, även om den inte var helt ifylld på varje sida så älskade jag att läsa om mig själv när jag var liten bebis. Glad att kunna ge det till mina barn.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats