Tessie-san

Gröna Lund

I helgen bockade vi av vår sista punkt på sommarlovslistan; nämligen gå på Gröna Lund.

Barnen var så förväntansfulla och Kelly var extra pirrig eftersom hon växt så mycket och numera får åka de attraktioner som har 110 cm-gräns – bl.a Kvasten. Vi hade bokat ett snabbpass på den för henne och mig, men när hon fick se den i verkligheten ångrade hon sig, så jag fick åka den med Ella. Det var nog lika bra. Herregud vad jag skrek. Kelly hade ju svimmat 😉

Barnen åkte alla grejer på lilla avdelningen och ett par till på stora. Herregud vad de åkte. Även om jag snart blir 36 år så känner jag mig som ett barn på nytt när jag är på Gröna Lund. Det är så mycket barndom, minnen, pirr i magen, förväntningar och adrenalin, jag älskar det!

 

Vi hade med oss Ella de här dagen. Barnen var så glada över det och ville hela tiden åka tillsammans med henne. Eftersom antingen jag eller JP alltid måste stanna med Oliver, så var det toppen att hon kunde åka med någon av barnen. Sen fick vi spendera en heldag med henne och det var vi alla så glada för ♡

Vi spelade på chokladhjulet, men vann inget den här gången.

Galningarna JP och Ella sprang in och åkte Fritt Fall. Det har jag gjort många gånger, men kommer nog aldrig göra igen. Tycker det blir läskigare och läskigare med åren.

Kärlekstunneln blev en favorit, den ville de åka två gånger på raken.

På tal om läskiga saker… jag vågade mig på att åka Monster faktiskt. Hyperventilerade hela vägen fram och när vi började åka skrek jag så mycket att jag var helt yr när den var slut. Ella skrattade och sa att hon inte ens kände igen min röst när jag skrek.

Det roligaste att åka var nog Rock Jet och Tekopparna. Det var så lite folk och ingen kö tillslut, så om de ville åka igen kunde de bara sitta kvar så fick de köra ett varv till. Det ville de – FYRA gånger på raken. Haha, jag och Oliver blev snurriga av att bara se på.

Istället för tre enorma heliumballonger i bilen på vägen hem testade vi lyckan i ett Vinst varje gång-spel – det var kanske lika bra. Alla vann en varsin nalle och blev supernöjda ♡

 

Tack för den här gången Gröna Lund, vi ses igen nästa år! ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Linnea

    Vad kul hur lång tid tar det och köra från er till gröna lund? Och vad hsr ni för bil? Är ni Nöjda? Vi är på jakt efter en större bil nämligen ?

    1. tessiesan

      Linnea- Det tar ca 30 min från oss, men på hemvägen var det jätteköer och då tog det mycket längre tid.
      Vi har en Volkswagen Sharan 7-sitsig. Funkar toppen för oss. Får plats med både dubbelvagnen och enkelvagnen (ej samtidigt) om vi åker vi i familjen. Har vi en till passagerare med så får vi plats med enkelvagnen ändå ?

stats