Tessie-san

Idag flyttar vi!

Den stora flyttdagen är här!

Kan ni tänka er att Oliver även valde att ha sin allra bästa natt hittills just idag? Vi gick och la oss vid 23.00 (eller han hade precis ammat klart och somnat), så jag la ler honom i babynestet bredvid mig i sängen och så la jag mig ner. Ibland kan jag få ligga raklång i 10-15 minuter innan han börjar protestera och vill komma upp i famnen, men oftast är det inte mer än några enstaka minuter.

Inatt gav han mig 3 timmar! Jag blev helt chockad när jag vaknade av att han började knorra och jag kollade på klockan som visade 02.00. Wow! 3 timmars sömn sådär på raken, jag minns inte när jag fick det senast?

Resten av natten fram till 6.30 när hela huset hade vaknat så hade han legat i min famn. En väldigt tacksam natt med andra ord. Och det behövs, för idag flyttar vi!

Igår när JP kom hem från jobbet tog jag med mig Kelly och Oliver till huset. Vi tog en promenad dit. Jag har en del hyllor och ytor som jag ska täcka med dekorplast- världens bästa uppfinning? Istället för att måla om (jag är inte bra på det) eller byta ut hela skivan så skär man ut och anpassar dekorplast på istället. Blir superbra!

 

 

Så snart Oliver ammat klart ska jag hjälpa JP med förberedelserna inför att flyttgubbarna kommer.

Kram på er ❤️

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats