Tessie-san

En bra dag

Hej på er, hur mår ni? ♡

Jag är trött men glad. Har haft en så fin dag med barnen. Alla har varit så glada och lekt så fint med varandra hela dagen – jag önskar att alla dagar var såhär ♡

Men jag är verkligen trött. Jag känner det i hela kroppen. Jag sover inte många långa stunder under natten och jag sittligger fortfarande upp eftersom Oliver vill amma hela tiden. De gånger jag ändå provat att lägga ner honom i nestet bredvid mig efter att han ammat klart, så har han märkt det och visat sitt missnöje, då får han komma upp igen. Han vill bara vara i famnen och så var det med det.

Jag vet dock hur snabbt den här småbarnstiden bara swischar förbi, så den här sömnbristen varar inte heller för evigt.

 

Idag tog vi en promenad till affären och köpte lite smått och gott, sen gick vi till vår park och hade picknick. Det mysigaste vi vet.

Det är en sån enkel sommaraktivitet. Allt som behövs är en filt och lite gott att äta och dricka, barnen hjälper ivrigt till med att lägga ut filten och plocka fram allt. De tar av sig skorna och sätter sig och myser på filten, sen springer de runt och leker, kommer tillbaka för en bulle, och fortsätter sen leka. Jag har alltid med mig lilla solstolen och sitter där med Oliver.

Vi köpte lite gott och blandat idag, sånt vi var sugna på. Färdiga plättar, bananpannkakor, salami, bananer, pastasallad och munkar. Barnen fick välja en varsin munk, tjejerna valde de med rosa glasyr och Harley ville ha den med choklad- det godaste han vet. Herregud vad mycket bullar och glass det blivit nu i sommar… men så blir det ibland.

Mina två sömntutor ♡

 

Under tiden grabbarna sov i vagnen så hade tjejerna upptäcktsfärd och ordnade bo åt myrorna där de bjöd på bulle och majskaka.

Alltså poserna nu förtiden… vart får de allt ifrån? Haha 😀

När Harley vaknade så ville han också vara med på myrbo-leken.

 

Nu ropar en snuttig Oliver efter tutte, vi hörs mer imorgon ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats