Tessie-san

Första dagen själv med alla fyra

Idag var det dags att kliva in i verkligheten för allra första gången. JP är tillbaka på jobbet och jag har sommarlov själv med mina fyra stjärnor.

Jag får ju fortfarande inte bära mer än Oliver, men det vet barnen om, så de hjälper mig med det mesta. De hämtar saker, hjälpte mig med varorna på bandet i affären, packade vagnen och de hjälper varandra om jag ”sitter fast” och ammar med Oliver ♡

Vi gick ut på tur i det fina vädret idag. Första gången själv ute såhär med alla fyra, och första gången för Oliver i Babybjörnen. Han vill alltid vara nära, så tänkte det skulle vara enklast så. Det gick toppen!

Vi passade på att gå till affären tidigt innan den värsta hettan kom idag, vi köpte fyra lådor med blandade glassar – det går åt vill jag lova, speciellt eftersom vi ofta har kompisar över. Kelly ville ha en med Sandwish, Belle ville ha den nya strutglassen som heter Godisregn och Harley ville ha ”med choooklaaad”.

Vi köpte med lite nya ritblock och pennor som barnen sen satt och pysslade med. Det var 30 grader ute hos oss idag, och alltså inget väder för oss att vara ute i. Speciellt inte Oliver, så vi höll oss inne i skuggan. På eftermiddagen när JP kom hem fick de som ville bada i poolen.

Innan JP kom hem hade vi lite fruktstund och knåpade vidare på vår sommarlovslista. Plocka smultron på strå, gå på Gröna Lund, fiska, spela minigolf och kvällsbada är några av de punkter vi har där. Har ni gjort någon? Vad står det på er?

 

Herreguuuud nu måste jag sova. Sitter här med Oliver och ammar, så han måste ju bli klar med det, men så snart han är det ska jag skynda mig att lägga huvudet på kudden innan det är dags igen. Måtte han gått upp i vikt nu så mycket som vi ammar. Ska dit imorgon och då får vi se.

Puss och godnatt!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats