Tessie-san

Sol och bad och värmeutslag

Heej kompisar, hur mår ni?

Det känns som att det var en evighet sen jag var inne här och sa hej till er. Även om det bara är ett par dagar så känns det som veckor, för man hinner göra så mycket om dagarna nu när vi haft så härligt väder.

Vi har badat, badat och badat. Firat midsommar, och badat och badat. Hehe 😀

Nu får ju stackars jag inte bada än pga nyförlöst, men jag har hållit mig i skuggan med Oliver ändå, så jag har ändå klarat av hettan. Det är ju rena rama Greklandsvärmen just nu!

Vi har varvat mellan att bada vid två av badställena som ligger nära oss – och hemma på uteplatsen i poolen. Vi köpte en ny i år igen. Den är störst hittills, men vi blir ju också fler och barnen växer så den blev toppen. Barnen älskar att bada där, och Kelly och Belle kan vara i i flera timmar ♡

 

Här kommer lite blandade bilder från dagarna som gått.

Här hade vi packat hela dubbelvagnen proppfull med badkläder, handdukar, filt, badleksaker, armpuffar, lunch, fika och snacks – men ändå är det något man glömt och vi får stanna så någon får springa tillbaka och hämta…

En dag hade vi bokat träff med två kompis-familjer från förskolan nere vid stranden. Barnen hade sååå kul med dem och ville aldrig att dagen skulle ta slut. De fick provåka en paddleboard och det var himla skoj. De pratade länge om hur de åkte på den allihopa, även på kvällen sen ♡ Det blev ett fint sommarminne!

 

Igår var vi på stranden hela dagen, men idag när det var ännu varmare var vi tvungna att korta ner till halva dagen, så vi gick hem vid lunchtid för att få en liten paus.

Jag satt i skuggan med Oliver hela tiden, men även om han inte var i solen så var det varmt för honom och han fick värmeutslag i nacken/på ryggen såg jag sen när vi kom hem. Jag sköljde av honom och baddade med sval duk och så fick han ha bara blöja. Lilla vännen. Han reagerade inget annorlunda av det, förutom de röda prickarna då, men nu på kvällen har det redan blivit bättre.

Han har även fått lite hormonplitor på kinderna och har lite trånga tårkanaler på ena ögat så det kladdar igen ibland. Minns att Belle hade precis likadant. I början såhär blev hon också en gullig liten prickigkorv och hon hade kladd på båda ögonen, men det försvann sen.

Harley har börjat bada mer och mer (om man jämför med tjejerna är han lite av en badkruka), men han gillar också att gräva i sanden, eller vara uppe med mig och Oliver i skuggan en stund. Han brukar sitta i solstolen eller i vagnen och äta snacks eller så hjälper han till att mota bort alla hungriga änder.

Här skulle han fånga fjärilar i gräset ♡

På eftermiddagen idag fortsatte barnen att bada i poolen på uteplatsen med JP, och jag satte mig ute på balkongen med Oliver. Det är mycket svalare på den sidan för där ligger aldrig solen på.

 

Lite senare kom grannkompisen över och badade också, sen stannade han på middag och lekte vidare en stund innan vi skulle iväg på en kvällstur.

 

Nu sover alla barnen och vi har tagit kväll. Jag har flera inlägg i huvudet som väntar, bland annat vår midsommar. Får se om jag hinner få upp något till idag, eller om det blir imorgon. Livet med fyra små tar ganska mycket av min tid som ni förstår 😉

Stor kram! Tack för att just DU är inne här och läser. Det gör mig så himla glad när jag ser er som är återkommande i kommentarsfältet och lämnar ett avtryck. Det betyder mer än ni tror, och är absolut en stor push vissa dagar när jag tappat motivationen eller inspiration till bloggen. Tack och kram!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Christina

    Först och främst grattis till fina Oliver! ?❤️
    Roligt att följa era dagar. Ja nu är det varmt och härligt! ?️?? Var rädda om er i värmen! Och drick mkt! Här blir det första utlandsresan på nästan 3 år! Längtar såååå! ?????KRAM OCH FORTSATT SKÖN SOMMAR /Christina

    1. tessiesan

      Christina- Åh tack så mycket! ❤️??
      Ja, vi är rädda om oss. Varit inne i skuggan hela dagen idag pga värmen, det är först nu på kvällen som barnen fått gå ut och bada i poolen ☺️
      Vad härligt att resa! Vi hoppas vi kan göra det nästa år, nu är Oliver lite för liten tycker jag.
      Stor kram ?

  2. Sara

    Sommar = bad ??

    TACK för att DU delar med dig och skriver om ditt liv o dina fina dagar med dina barn, det är super kul! du ger oss inspiration och ”energi” ???(en en trött 5 barns mamma?)

stats