Tessie-san

Mina älskade älskade

Det finns ingenting på jorden som gör mig så lycklig som mina barn. Jag är världens rikaste som får vara med dem varje dag. Att det här är mitt liv? Jag får nypa mig själv i armen för att förstå att de faktiskt är mina. Världens bästa är de ♡

Att få barn är ingenting man någonsin kan ta för givet, och det har jag aldrig gjort. Jag hade en livslång dröm om att en dag få bli mamma, och jag minns det där pluset på stickan när vi först väntade Kelly – jag kunde inte tro att det var sant. Skulle jag äntligen få bli mamma nu? De allra flesta av mina vänner hade redan barn, och jag var en av de sista. Även om jag alltid velat ha barn och var säker på att det var ett familjeliv jag ville leva, så kan man såklart aldrig räkna med att det blir så. Jag hade många oroliga tankar innan vi äntligen fick veta att det var vår tur att bli föräldrar.

Dagen Kelly kom var den lyckligaste dagen i mitt liv – och även om jag alltid sett framför mig att jag skulle bli mamma och hur underbart det skulle vara så vände hon upp och ner på hela min värld, och golvade mig totalt. Min långa dröm om tre barn förvandlades till drömmen om fyra barn, och även om jag fortfarande aldrig tog det för givet så var det något jag alltid tänkte och hoppades på.

Varje plus på stickan, varje graviditet och varje födelse har varit lika speciell, lika stort och lika emotionellt för oss. När Belle kom, när Harley kom, och nu när Oliver kom. Varje barn har varit en gåva och jag tackar min lyckliga stjärna varje dag för dem. Mina fyra lyckligaste stunder i livet var när jag fick dem i min famn för första gången. De äger hela mitt hjärta och är hela mitt liv.

Nu sitter jag här med fyra – helt fantastiska barn – och jag kan inte önska mig något mer i livet. De är det absolut bästa som hänt mig och jag är dem evigt tacksam att det var just de som kom till oss.

Att få se deras kärlek till varandra är också en helt obeskrivlig känsla. Jag får lyckorus och tårar av glädje bakom ögonlocken varje dag när jag ser hur de är mot varandra. De bråkar och tjivas såklart som vilka syskon som helst, men den där villkorslösa kärleken dem emellan är omöjlig att missa ♡

Världens finaste ♡

Så många fina bilder jag fick på dem idag ♡

Och en och annan rolig också. Harleys min alltså, hahaha.

 

Jag önskar att de någon gång kommer förstå hur mycket jag älskar dem. Och veta att jag kommer spendera resten av mitt liv som deras största stöttepelare, hejarklack och trygga famn.

För er gör jag allt. Mamma älskar er, mest i hela världen ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mia

    Hade förmånen att få träffa dina barn i lekparken för ett tag sedan. Förstår att du är stolt. Så fina & fantastiska barn ni har! Trots att de hade sina syskon nära så var de ändå måna om att min lilla tjej också fick vara med och leka.

    1. tessiesan

      Mia- Ja, jag hörde det! Vad kul ?? Vad roligt att höra att de visade sig från sin bästa sida, haha ??

stats