Tessie-san

En lång rolig dag

Hej fina, hur mår ni? ♡

Lugnet har precis lagt sig hos oss och alla fyra barnen sover sött. Oliver ligger bredvid mig här i babynestet, och jag passar på att kika in här och säga hej mellan amningssessionerna.

Vi har haft en riktigt härlig sommardag idag, känns som vi har hunnit med hur mycket som helst även om vi inte åkt iväg någonstans. Vi vaknade alla ganska tidigt imorse och bestämde oss för att bege oss ut direkt efter frukost.

 

Fyra högar med kläder ♡ Jag lägger alltid fram barnens kläder på rad såhär kvällen innan. Oavsett om vi har jobb/förskola eller om vi är lediga. Jag tittar alltid väderappen på kvällen och tar fram kläder och lägger i varsin hög till dagen efter. Vi vinner mycket tid på att inte stå och välja och böka i garderoberna på morgonen. Nu tar alla bara sin hög och klär på sig.

 

Tjejerna hade show för oss på morgonen. I blå kjolar och finskor uppträdde de med både dans och sång. Harley var också med på ett hörn 😉

Första promenaden med dubbelvagnen ♡

Nästa vecka börjar JP jobba igen och då är det jag och min fyrklöver. Var lite orolig att jag inte skulle orka dra dubbelvagnen pga snittet, men det var inga problem. Känner inte av det alls längre. Det är lite ömt om jag känner med händerna och det kliar lite/stramar till i huden, men annars ingenting.

Vi gick till centrum för att göra lite ärenden. Skulle hämta ut paket, handla lite, JP skulle klippa sig och barnen fick välja en varsin liten leksak + en klubba.

Oliver sov gott i vagnen hela tiden. Om han är nöjd och mätt när jag lägger ner honom i vagnen så sover han vidare så länge vi är på promenad. Men om han är det minsta missnöjd eller hungrig redan när jag ska lägga ner honom – nej då går det inte alls. Då behöver jag inte ens försöka, då får vi amma först innan vi gör ett nytt försök.

Den mulna morgonen skiftade snabbt till strålande sol och högsommarvärme, så barnen fick en varsin slush på vägen hem. De hade längtat sååå mycket efter att få en sån. En riktig sommargrej tyckte de.

Vi stannade till en sväng i parken också. Harley ville gunga, och Kelly och Belle hittade några träplattor de pysslade med.

Lilla Oliver Bolliver som hade sovit så gott i vagnen började protestera sekunden efter jag tog den här bilden. Matdags! ♡

 

Efter lunchen fick de plocka fram sitt nya slime de hade fått i affären. Det var ett med både kulor man skulle blanda i – och en mini-pop it. Vi brukar kalla dem för blippidi-bloppare 😀

Kul att städa sen… 😉

Men det hade inte barnen tid att tänka på, för JP hade öppnat upp poolen.

Oliver hängde med en stund i skuggan, men sen blev det för varmt för honom, så vi gick in han och jag.

 

Kelly och Belle badade i flera timmar, Harley varvade med att göra dem sällskap och göra mig och Oliver sällskap inne.

På kvällen sen lekte tjejerna i parken utanför oss och JP sa att han aldrig trodde att de skulle vilja sova för de var så himla pigga, men sen kom de hem och ville ha kvällsmellis och sova på direkten för att de var så trötta. Det har varit en lång och kul dag i solen, klart det tar på batterierna.

 

Lite bebisgos hinner man alltid med ändå. Belle är så gullig;

”Mamma, gissa vem jag älskar mest i hela världen?”
Innan jag ens hinner öppna munnen för att svara utbrister hon:
”OLIVER” ♡

 

Imorgon är det midsommarafton och vi firar på hemmaplan. Vi har inte gjort några planer med några, för vi visste inte riktigt hur jag skulle må efter kejsarsnittet. Men vi ska ut och plocka blommor till blomsterkransarna, äta midsommarlunch och sen gå ner till midsommarfirandet vid vattnet och dansa kring midsommarstången. Det blir mysigt!

Önskar er en fortsatt fin kväll, ta hand om er ♡

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Gunilla

    Önskar er en riktigt fin midsommar, och passar samtidigt på att säga att det är fint att vi får följa dej och din familj, ni är helmysiga?????

stats