Tessie-san

Picknick, BVC och stranden

Hej alla fina! ♡

Dagarna går i ett här och vi har varit ute från morgon till kväll idag. Älskar såna dagar, även om man är helt slut sen på kvällen.

Vi började dagen med en picknick i parken vid oss. Vi hade stekt lite pannkakor, gjort köttbullespett och pastasallad som vi hade med oss. Barnen hjälptes åt med picknickfilten.

”Men vi behöver en till så någon håller i alla hörn” sa Kelly. ”Ja, men vi har ju ordnat det nu ju – nästa sommar kan Oliver hålla i det fjärde hörnet” haha 😉

 

Gullnosen. Han fick vara med på sin allra första picknick. Men likt hans första promenad igår, så sov han hela picknicken igenom ♡

 

Vi hade även en inbokad tid till BVC för Oliver. Vårt första besök dit. De andra stannade kvar och lekte i parken, så vi gick dit bara han och jag. Det skulle vägas, mätas – och gå igenom all information, broschyrer osv. Även om det här är min fjärde gång jag är med om detta och att jag såklart vet väldigt mycket om småbarnstiden med allt vad det innebär – så kan det ändå kännas skönt att få lite uppfräschning av minnet, det är alltid något man glömt.

Allt gick jättefint. Han har fortfarande inte kommit upp i sin födelsevikt än, men jag känner mig inte orolig. Amningen fungerar jättebra, han äter ofta och man hör hur han klunkar. Det syns nog på vågen snart ska vi se ♡

 

När vi var färdiga där satt hela gänget utanför och väntade på oss. Vi gick hem tillsammans och packade om vagnen med badkläder och handdukar, sen hoppade in i bilen och åkte iväg till stranden. Då blev det ännu en premiär för oss – första bilturen med hela familjen på sex personer. Det var lite trångt, men gick absolut. Jag fick klättra in genom bakluckan till min plats, haha – men det gick bra.

Innan vi åkte iväg hade barnen fått öppna sina sommarlovspresenter från oss. De fick lite blandade saker såsom simglasögon, cyklop, roliga pennor och badringar.

Haha Belli, så himla gullig i sina simglasögon.

 

Harley ville ha sina också. Men det blev bara ett supersnabbt dopp för honom. Det var iiiiiskallt skrek han, sen ville han vara uppe på land resten av tiden 😀

 

Tjejerna däremot sprang upp och ner med sina puffar och badringar. De hade så himla kul!

 

Vi stannade kvar där i ett par timmar. När barnen inte ville bada mer gick vi upp till lekplatsen och den stora ängen som ligger där. Jag och Oliver satte oss i skuggan och resten sprang runt och lekte. Åh, vad jag älskar dessa härliga sommardagar när vi är ute från morgon till kväll. Nu ska det vara regnigt i ett par dagar framöver, så det gäller verkligen att passa på när vädret tillåter.

 

Nu måste jag gå och sova med min lilla miniplutt. De andra sover redan, det är bara jag som är en dåre och är vaken. Vet ju att nattpasset börjar snart, men ändå är ”min kväll” så viktig för mig att jag inte vill lägga mig tidigt alltid.

Puss och godnatt!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats